Kézműves sörök és egyéb italok

Innis&Gunn sör

2002-ben kezdtek együttműködni a Grant’s Glenfiddich méltán híres skót whiskygyártó céggel. Malátawhiskyeik érleléséhez szükségük volt olyan tölgyfahordókra, melyekben korábban sört érleltek. Az Innis & Gunn 3 hónapig érlelte söreit használt whiskyshordókban, majd az idő elteltével a hordókat átadták a whiskygyárnak. Skótokhoz méltatlan módon a sört kiöntötték. Egy szomjas nyári napon azonban az üzem egy lelkes dolgozója megkóstolta a sört és azonnal felhívta a sörfőző mestert. Másnap hivatalos kóstolást tartottak és rádöbbentek mennyit pazaroltak el előtte. Itt kezdődött a történet.

Származási hely: Skócia

Választékunkat keresse a Termékeink/Rendelés menüpontban!

Innis&Gunn

Schremser sör

A Schremser Sörgyár 600 éve működik a festői Schrems kisvárosában. A sörfőzés generációról generációra öröklődő tudomány a Trojan családban. A Schremser Sörgyárat századok óta birtokló család az ausztriai kézműves sörfőzés legismertebb zászlóvivője. Termékeiket legnagyobb részben a helyben termelt alapanyagokból állítják elő. Ez, valamint az alpesi forrásvíz a szakmai tudással vegyítve garancia arra, hogy az általuk főzött sörök kitűnő minőségűek.

Származási hely: Ausztria

Választékunkat keresse a Termékeink/Rendelés menüpontban!

Schremser sör

MortSubite sör

A Mort Subite hazájában, Belgiumban az egyik legnépszerűbb, különleges sörfajta, amelyet kizárólag ott főznek. A lambic sörök tölgyfahordóban spontán erjedésen mennek keresztül. Ez az erjedési folyamat adja ezeknek a söröknek a jellegzetes szárazkás, ciderre emlékeztető, fanyar utóízét. A gyümölcsöt általában természetes formájában adják hozzá az első erjedést követően. Meggyes (Kriek) ízben is készül, amikor a hagyományos eljárással készülő speciális belga, un. lambic sört friss gyümölcs hozzáadásával 3 hónapon keresztül érlelik tölgyfahordókban, melytől elnyeri pompás burgundi, rubinvörös színét és frissítő, gyümölcsös ízét.

Származási hely: Belgium

Választékunkat keresse a Termékeink/Rendelés menüpontban!

MortSubite

Az A. Le Coq sörök, ciderek, long drinkek

Az A. Le Coq az egyik legnagyobb és legrégebbi italgyártó vállalat Észtországban. Fő profiljuk – többek között - a sörök, ciderek és long drinkek készítése. A cég elkötelezett az italfogyasztói kultúra megőrzése és fejlesztése iránt, mindezt a régi gyártási tradíciók és a modern eszközök kombinációjával igyekeszik megvalósítani. Long drinkjeit alacsony alkoholtartalom és kellemes ízvilág jellemzi. A készre kevert ("readyto go") koktéloka legnépszerűbb ízesítésekben (Mojito, Cosmopolitan, Pina Colada stb.) kaphatók. Lehűtve, jéggel fogyasztva bármelyik nagyszerű frissítő lehet egy forró nyári napon.

Származási hely: Észtország

Választékunkat keresse a Termékeink/Rendelés menüpontban!

Sex on the beach