Parador, a sörmester

A Parador Kft. 1990-ben kezdte meg aprémium sörök és minőségi ásványvizek forgalmazását Magyarországon. Célunk olyan prémium választék kialakítása a magyarországi sörpiacon, mellyel nem csak kielégítjük a vevőink igényeit, hanem alternatívákat is kínálunk az új tendenciákhoz. Számunkra a vevői elégedettség a legjobb garancia.
Igyekszünk ügyfeleink részére rugalmasan kialakítani az együttműködés feltételeit és annak megvalósítását. Termékkínálatunk mellett megrendelőinket széleskörű kiegészítő szolgáltatásokkal is ellátjuk, segítve őket saját üzleti tevékenységükben.

IT TASTES BETTER:

 • Eredeti prémium sörmárkák képviselete stratégiai partnerségben a gyártóval
 • Fogyasztói szokások alakulásának maximális figyelembevétele
 • Sörhűtő beszerelés és csapos betanítás, non-stop szervíz

IT LOOKS BETTER:

 • Egyedi POS és profi csapoló eszközök alkalmazása
 • Márkát azonosító egyedi üvegek hangsúlyos megjelentetése
 • Prémium sörválaszték és polckép kialakítási együttműködés
 • A képviselt brand erdeti márkaképének felépítése és minőségének megtartása

IT SUPPLIES BETTER:

 • Franchise kooperációk
 • Közvetlen logisztikai szolgáltatások prémium szinten
 • Rendezvények

IT SALES BETTER:

 • OFF-Trade belistázások hyper láncokba - TESCO,AUCHAN,SPAR
 • Gasztro terítés országosan - METRO és régiós nagykereskedők
 • Web értékesítés egyedi módon;Diplomácia,Közületi kiszolgálás,5*hotelek
Kronenbourg import sörünk

1990-1998

1990-ben a Kronenbourg lett az első vezető sörmárkánk. Ezzel nagy részünk volt aminőségi sörfogyasztás és a csapolt sörök magas szintű felszolgálásának meghonosításában a gasztronómia területén. A mára már megindult hazai gyártású Long drinkek (whisky-gyömbér, cola-rum, gin-narancs stb.) 1994-ben általunk került bevezetésre hazánkban. A SPAR üzletekkel és a METRO áruházakkal szerveztük meg az első kóstoltatásokat. Sikeres tevékenységünk felkeltette más, nem alkoholos italgyártók érdeklődését is. 1996-ban az EVIAN ásványvíz piacra vezetésére kaptunk felkérést. Néhány év alatt meg is találtuk méltó fogyasztási helyeit a vendéglátásban és a bolti kereskedelemben.

San Miguel sör

1999-2006

1999-ben vevőink örömére az igazi mediterrán hangulatú San Miguel-lel bővült kínálatunk, mely azóta is egyik kedvence megrendelőinknek. Ausztrália tradicionális sörmárkája, a Foster‘s már 1887-ben sikert aratott a helyieknél. Magyarországon 2003-tól kizárólag mi forgalmazzuk. Népszerűségéhez nagyban hozzájárult évtizedes jelenléte a FORMA-1 versenyeken. A Hungaroringen is jelen voltunk, mint főszponzor. A Maccabee, első számú kóser export sörként a Match áruházakban kialakított kóser választékába szintén általunk került a sörkedvelőkhöz 2004-ben. Később valamennyi prémiumlánc választékában megtalálható volt.

Stiegl prémium sör

2007-2010

2007-ben már volt francia, spanyol, ausztrál és izraeli sör kínálatunkban. Eljött az ideje, hogy egy régi sörkultúrával rendelkező szomszédunknál, családi recept alapján készített sört is felkínáljunk. Az ausztriai Alpok hódítója, a Stiegl pontosan ilyen. Magyarország volt az első export piacuk, ahová szállították a síelők kedvencét. A Stiegl sikere után, 2008-ban az osztrák Zipfer forgalmazását is elkezdtük. Majd ugyanebben az évben egy szlovén sörgyártó csatlakozott hozzánk, az Adria partjairól jól ismert Lasko. Németország sem maradhatott ki a sorból, így hát 2009-ben a Krombacher Pils lett portfóliónk legújabb tagja. Ezek után "hab volt a sörön" az angol piacot uraló legelegánsabb ale, a Newcastle Brown Ale kizárólagos importálásának elnyerése. 2010-nek a cseh Zlatoprament köszönthettek vevőink.

Bulmers

2010-2011

Az erősebb, tradicionális sör inkább az érettebb férfiak kedvence, míg a fiatalok és nők nagyobb részének hiányzott a könnyedebb, vagy édesebb íz világ. A trendnek megfelelve vezettük be a brit cider piac két zászlószóvivőjét. A félédes Bulmers Original és a száraz Strongbow klasszikus britek, melyek igazi ínyenceket is kielégítenek. 2011-ben a Stiegl hasonló felismerés révén új ízzel, a Stiegl Grapefruit csapolt radlerrel bővült, melyet mi kezdtünk forgalmazni itthon. Majd az Egger osztrák család két kedvence került a választékunkba. A lager sörök kedvelőinek a Märzenbiert, az ízesített sörök fogyasztóinak a legújabb Egger Naturradlert "hidegen ajánljuk"! Az alkoholmentes malátaitalok kedvelői a San Miguel 0,0% sör natúr, citromos és zöldalma ízeit választhatják. Ebben az évben megújítottuk weboldalunkat, ahol rendelést is tudunk fogadni.

Fizz Cider

2012

A fő ars poeticánk a piaci trendek beköszönését megelőző, mindig megújuló választék és íz bővítés. Új termékeink, a FIZZ ciderek, a Karlovačko, a Krombacher barna és búza sörei ebbe az irányba mutatnak. A következő trend szereplői is megtalálhatóak nálunk, az un. ready-to-drink előrekevert italok, melyek a legnépszerűbb koktélok otthoni fogyasztásra alkalmas kiszerelésben. Ezek ízválasztékát folyamatosan bővítjük, mint ahogy a ciderekét is. Így került hozzánk 2012 őszén az angol tradíciók szerint készített Sherwood cider. Szintén ebben az évben vezettük be a népszerű madarakkal fémjelzett üdítőitalt, az Angry Birds Tropic-ot és Paradise-t.

Birra Moretti

2013-2016

2013-ban a Pragapils és barna változatával kedveskedtünk a cseh sörök kedvelőinek. A sörpiaci tendenciáknak megfelelve 2013 nyarán a St. Michaelsberg német, apátsági sörrel bővítettük kínálatunkat. 2014-ben egy különleges, belga lambic sör lett a portfóliónk része. A Mort Subite Kriek gyümölcságyas meggyes sör számos éttermünkben megtalálható csapolt változatban. Mára az egyik legnépszerűbb termékünkké vált. Az év folyamán az olasz partok kedvelt söre, a Birra Moretti is a boltok polcaira került. 2015-ben és 2016-ban a kézműves és kisszériás sörök bevezetésére fektettünk nagyobb hangsúlyt. Az ozstrák Schermser különleges ízesítésű, kézműves söreivel kezdtük, ezt követtea skót Innis&Gunn négyféle tölgyfahordóban érlelt söre, majd a Lobkowicz csoport két márkája, a csehországi Platan és a Klaster sör.